Data modyfikacji: 2011-11-28 00:35
Straszyki >> Lopaphus sphalerus

Lopaphus sphalerus

UWAGA KATALOG W BUDOWIE!W CHWILI OBECNEJ PREZENTUJEMY WYLĄCZNIE ZDJĘCIA. DANE WPISANE W TEKSTY SA NIE AKTUALNE JESZCZE.
Odkrywca: Rok: Nie wymaga rejestracji
Nazwa łacińska: Lopaphus sphalerus
PSG: 174
Synonimy / nazwy nieaktualne: Lopaphus caesius
Aktywność: Dzienna
Rozmnażanie: płciowe i partenogenetyczne
Biotop: np. Drzewa, Krzewy, Skały itp, xxx nad poziomem morza itp
Temperatura °C: W dzień XX°C, w nocy nie niżej niż YY°C
Wilgotność powietrza %: np. W dzień XX-ZZ%, w nocy nie niżej niż XX-VV%.
Żywienie_odnosnik: nie wybieraj nic
Wydzielanie substancji chemicznej: Nie
Sposób składania jaj: Zakopuje
Trudność hodowli: Łatwy w hodowli
Odnośnik do opisu: Lopaphus sphalerus